't KleurHuys
/

Ster Dealer Pure & Original

 

Projecten

 Familie Stout is heel enthousiast en blij met hun nieuwe keuken. De muren zijn geverfd met Fresco Kalkverf in de kleur Silver Like. Daarna is de verf behandeld met Dead Flat Eco Sealer, zodat de muren 100% afneembaar zijn. Heel veel kook - plezier in jullie nieuwe Keuken.

Deze badkamer is geverfd met Fresco Kalkverf in de kleur Wild Garlic. De verf is behandeld met de Dead Flat Eco Sealer van pure and original voor een 100% afneembaar resultaat. Prachtige badkamer. Heel veel plezier in jullie nieuwe huis. 

 

Deze kast is geverf met krijtverf van pure and original in de kleur Polar Blue. Krijtverf doet het erg goed op meubels en is in meer dan 140 kleuren verkrijgbaar. 

In samenwerking met Meesterschilders Bakker is deze woonkamer geverfd met Fresco Kalkverf in de kleur Elephant Skin van pure and original. Deze keer is de kalkverf in een wolkerig effect aangebracht, waardoor er een prachtig resultaat ontstaat. 

Slaapkamer metamorfose bij Familie  Visser uit Bleskensgraaf!

Op de wanden is de prachtige Fresco Kalkverf toegepast in de Kleur Evening Shadow. De kroonluchter heeft ook een nieuw jasje gekregen, dit is gedaan met Krijtverf in de zelfde kleur als de muren. Hierdoor ontstaat er een mooi passend geheel. Bedankt voor de foto's, het is een droom slaapkamer geworden. Heel veel plezier ervan!  

 In samenwerking met Bakker meester schilders en Nugteren Project realisatie een mooi project afgerond. Plafonds gespoten en kozijnen geschilderd. Wanden voorzien van muurverf en de trapopgang voorzien van Fresco Kalkverf in de Kleur Soft Taupe. De Kalkverf is afgewerkt met Dead Flat Eco Sealer zodat de muren 100% afneembaar zijn. Eiken wagon trapdelen voorzien van een blanke afwerklaag, zodat deze niet verkleurd en geen vuil opneemt, en te reinigen is.  

Na een flinke verbouwing mogen deze klanten eindelijk genieten van hun prachtige nieuwe huis. Hier is fresco Kalkverf in de kleur Blue Reef toegepast op de muren. De muur is afgewerkt met Dead flat Eco Sealer zodat het 100% afneembaar is. Ideaal met kleine kindjes in huis. Heel veel plezier van jullie nieuwe huis. 

Onze eigen badkamer is klaar! Wij zijn heel erg blij met het eind resultaat en zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Op de muren is de prachtige Marrakech Walls van pure and original toegepast in de kleur Tin Kettle. Als beschermlaag hebben we de Dead Flat Eco sealer gebruikt hierdoor is verf 100% vochtbestendig en afneembaar. In het douche gedeelte hebben we meerdere lagen toegepas

Prachtig huis van onze lieve vriendin. Haar hele huis is geverfd met Fresco Kalkverf in de kleur Wild Garlic, en afgewerkt met de dead flat Eco Sealer voor een 100% afneembaar resultaat. Heel veel woonplezer toegewenst!

In samenwerking met Meesterschilders Bakker   en Sprado  hebben we dit mooie project gerealiseerd. De wanden zijn voorzien van Fresco Kalkverf in de kleur Warm Grey, dit vormt in combinatie met de vloer een prachtig resultaat. 

Prachtige foto's ontvangen van een tevreden klant. Wat is het mooi en sfeervol geworden. Heel veel plezier in jullie huis. 

Woonkamer metamorfose bij een zeer tevreden klant! Fresco kalkverf in de kleur Moonstone en Evening Shadow. De wanden zijn afgewerkt met Sealer voor een 100% afneembaar resultaat. Ideaal met kleine kindjes. Mede mogelijk gemaakt door  http://meesterschildersbakker.nl

  

 

 

 

 

 

 

 

 


Configureer deze downloadwidget