't KleurHuys
/

Ster Dealer Pure & Original

 

Classico Krijtverf 

Krijtverf is een milieuvriendelijke verf op waterbasis met 100% natuurlijke pigmenten. Door deze pigmenten heeft de Krijtverf een mattere look dan de reguliere muurverven. Krijtverf geeft niet af en is met water schoon te maken.

Breng extra warmte en sfeer in uw woning met de matte en diepe Krijtverven. Voor een egale warme muur is het opbrengen van de verf eenvoudig te realiseren met een roller.
De verf is op te zetten met een roller of blokkwast. De blokkwast zal de muur een extra accent geven door de haarstrepen welke naar wens kunnen worden benadrukt.

De uitstraling van Krijtverf is:
• zeer mat,
• fluweelpoederige
• egaal, diep en vol van kleur

Ook is de Krijtverf toe te passen voor het restylen van meubels

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft de Krijtverf een zeer diepe, intense en volheid van kleur.
De Krijtverf is leverbaar in 140 kleuren.

Bij het ontstaan van beschadigingen aan uw muur is deze verf eenvoudig te behandelen met water of bij te werken zonder dat er kleur verschil optreedt.

Krijtverf wordt ook wel toegepast in de keuken en de badkamer. Als rechtstreeks water en of heet vet op de wand spat, is het raadzaam een Sealer toe te passen. De Krijtverf is dan beschermd en uitstekend schoon te maken.